Adorable little girl in blooming spring apple garden outdoors

Pojdi nad stock fotografijami

Prebrskanje Mostphotos arhiv z milijoni slik in hitro boste ugotovili, da presega tisto, kar bi običajno pričakovali od slikovnega banke. Mostphotos zagotavlja raznolikost verodostojnih in resničnih podob, katere težko najdete v drugih slikovnih bankah.Platforma ponuja možnost za nakup slik, iz bolj od vseh ljudi, saj Mostphotos dela tako s poklicnih kot tudi z jubiteljskimi fotografi. In kombinacija je nepremagljiva! Bolj raznolika in pestra paleta podob z obema: studio shot vsebine kot tudi podobe naravnost iz realnosti z nekom Mostphotos 84,016 članov.

Mostphotos razlikuje od drugih spletnih strani borznih v mnogih pogledih. Poleg dela z veliko več fotografov, Mostphotos ima popolnoma drugačen pristop, ko gre za vsebino. Tradicionalni mesta zaloge sprejme le delček vsebine predložene do njih. In je ta del ni vedno na kraju samem. Prav hitro izpadem vsi isti! Mostphotos razume potrebe kupcev se razlikujejo po različnih gospodarskih panog, regij in držav. Iz tega razloga Mostphotos se sprejema veliko bolj pestro zbirko slik, tako da stranke, povsod, kjer so od, lahko najdejo, kar potrebujejo.

Več deset tisoč slik se naložili vsak teden, kar zagotavlja svežo zalogo kakovostnih slik. Fotografi iz vsega sveta so naložili vsebino in je zlahka opaziti, da je ta agencija stock slike, kjer je mogoče najti na lokalni ravni ustrezne slike. Za stranke, ki iščejo izvirne vsebine za uporabo socialnih medijev, Mostphotos je super tekmec. Uporabniki socialnega omrežja se uporabljajo za vrsto resničnih slik, ki jih lahko najdemo na Mostphotos in za njih, tradicionalna generično, slike ne bo všeč. Bivanje v sozvočju s tem uporabniškem segmentu zahteva slikovne kupce, da presega fotografij.

Mostphotosu zaupa več tisoč strank. Samostojni podjetniki, mala podjetja, velike organizacije, v skoraj vsaki industriji. Kaj še dodatno naredi Mostphotos posebnega je, da je veliko novih kupcev iz obstoječih strank. To je močan dokaz kakovosti in izbire podob za Mostphotos. Seveda po dostopnih cenah za kateregakoli kupca.

Nič več vprašanj za dovoljenje pri nakupu slike

Pri nakupu slik iz Mostphotos, se lahko uporablja neomejeno za vse vaše projekte. Večno. Mnoge druge slikovne banke imajo rok, ne pa Mostphotos. Z odstranili to kompleksnost, lahko uporabniki osredotočijo na bolj pomembnih zadevah.Edina stvar, da preverite, če je nakup slik, če ima slika komercialne ali uredniško licenco. Z dovoljenjem uredništva se slika lahko uporablja za uredniške namene, na primer za novinarski članek. S komercialno licenco, se slika lahko prosto uporabljati v komercialne, oglaševanju in uredniške namene. Vsaka slika na Mostphotos je jasno označena z vrsto licence.

Oglejte si načrte in cene

Pozabite za dodatno plačilo za več uporabniških računov

Če ste že uporabljali druge stock slikovne storitve za nakup slik, boste prepoznati težave z ob nakupu večuporabniške licence za vse člane vaše ekipe, da jim neodvisen dostop za prenos in nakup slik. Na Mostphotos, ne boste nikoli treba skrbeti o tem še enkrat! Lahko prosto ustvarite uporabniške račune za vse člane vaše ekipe ali organizacija - brezplačno!Odličen način za nakup slik, za večje organizacije s številnimi člani ekipe, ki sodelujejo!

Oglejte si načrte in cene

Cene in načrti za vse potrebe

Mostphotos ustreza vsem. Ne glede na to, če boste potrebovali posamezne slike ali večje količin slik. Lahko kupite slike eno-za-drugo za 6.90 (majhno), 9.90 ali 24.90 (velika) na sliko ali preko naših mesečnih načrtov z veliko popusta in cenika iz 0.37 na sliko ali preko naših pametnih Prenosnih paketov s cenami iz 4.55 na sliko in dodatno boste dobili za celotno leto prenosa kreditov. Pojdite na Cenik in si preberite več.

Oglejte si načrte in cene

Poizkusi naprednejši način nakupa stock fotografij

Preneseni paketi
  • Vse velikosti
  • Neomejeni pod računi
  • Valid 12 months
Mesečni načrt
image description
Price per month
  • Vse velikosti
  • Neomejeni pod računi
  • Prekličete kadarkoli
Posamični Prenosi
image description
Number of images
  • Applies to all images