Cene, katere boste razumeli (in vam bodo všeč!)

Which payment method suits you the best?

Are you in need of new images every month? Images in different rounds? Or are you just in need of a single image? You get access to over 19 million royalty-free images, in all our solutions.You can use all purchased images forever, get unlimited number of user accounts and will always have free support! You can find different payment solutions below and see what suits you best.

Preneseni paketi
 • Vse velikosti
 • Neomejeni pod računi
 • Valid 12 months
Mesečni načrt
image description
Price per month
 • Vse velikosti
 • Neomejeni pod računi
 • Prekličete kadarkoli
Posamični Prenosi
image description
Number of images
 • Applies to all images
Niste prepričani kateri paket je pravi za vas?

We'll help you pick the plan that will fit your needs!

Vsi načrti vključujejo

Royalty free license

Vse slike, kupljene preko naših planov so predmet naših standardnih licenc.

Podpora za račune

Pišite nam in ustanovlli vas bomo kot kupca z invoicem

Plačaj kot greš

Plačate kar vidite, ni skritih pristojbin ali nadležnih odpovednih rokov.

VelikodušnI pogoji

Enkrat, ko kupite fotograijo, je vaša za večno in uporabite jo lahko za vse vaše nadaljne projekte.

Neomejeno število prenosov

Kupljene slike so vedno na voljo za vas, da prenesete tolikokrat, kot želite, brez doplačila.

Zagotavljanje kakovosti

Hitra zoom funkcija omogoča povečavo prav tja do posameznih slikovnih pik in preverjanje kakovosti, preden se odločite za nakup, laho to preverite.

FAQ

More questions about buying images? Here are some of the most common questions and answers.

 • Lahko prenesem toliko slik, kot želim?

  Ko imate mesečni paket pri Mostphotos, si lahko prenesete toliko slik, kot želite. Ideja za to edinstveno in velikodušno značilnost je, da bi lahko sami zgradili svoj arhiv slik. To vam bo prihranilo čas in denar. Ni odpovednih rokov, tako da lahko prekličete vaše naslednji plačilo kadarkoli želite.

 • Kako je lahko tako poceni?

  Naš poslovni model je o prodaji veliko slik za majhne zneske, namesto da prodajajo nekaj dragih slik. Na ta način, bomo pritegnili tako velika in mala podjetja, da uporabljajo naše storitve - vsi zaradi nizke cene.

 • Kakšne so moji Pogoji uporabe?

  Temeljna vrednota pri Mostphotos je, da imamo lokalne slike. Imamo tisoče fotografov po vsem svetu, ki nam dajejo edinstveno podobo fotografij dnevno.

 • Kako je lahko tako poceni?

  Z našimi mesečnimi paketi lahko uporabite vse svoje prenose takoj, ne obstaja dnevna omejitev, kot pri mnogih drugih ponudnikih. To pomeni, da če imate npr. Plus paket s 400 slik na mesec si lahko prenesete vse 400 v enem dnevu, če želite! Večina projektov dejansko nima stalne potrebe za določeno število slik na dan. Za vsak tak projekt naši Download pogoji so super. Prav tako ne obstaja rok na naših mesečnih paketov, lahko prekličete vaš naslednji plačilo kadarkoli želite.

 • Ali imate fotografije iz mojega podorčja?

  Da, in to je eden od glavnih razlogov, zakaj so cene nizke. Vendar so možnosti, da eden od vaših tekmecev izbere isto sliko zelo majhne. Navsezadnje imamo ogromen arhiv in tisoče na novo naloženih slik dnevno.

 • Drugi lahko kupijo iste slike?

  Da, in to je eden od razlogov, zakaj so se cene tako nizke. Vendar so možnosti, da je eden od vaših tekmecev izbere isto sliko zelo majhne. Navsezadnje imamo ogromen arhiv in tisoče na novo naloženih slik vsak dan.

 • Kaj je organizacijska podpora?

  S funkcijo organizacije pri Mostphotos, lahko povabite vaše kolege s katerimi lahko delite svoj ​​račun. Vsak vaš povabljen sodelavec lahko dobili svojo edinstveno uporabniško ime in hkrati lahko tudi uporabi vaše fotografije, katere ste prenesli.
  Tudi lahko spremljate, koliko slik so vaši kolegi že prenesli in kdaj.
  Povabite toliko sodelavcev, kot jih potrebujete, sj ni nobenih omejitev.