Lorem ipsum

Prodaja slik

1.

Prodaja slik

Prodaja slik na Mostphotos je zelo preprosta.

Mi pridobimo stranke, vi zagotovite vsebino

Vi ohranite vse pravice do svojih slik, kar prodajate, je pravica do uporabe.

2.

Služiti denar

Tisoče strank uporabljajo Mostphotos za lokalne navdihe, pristne slike - in vaše slike so naslednji v vrsti!

Delimo 50/50 in plačilo je izvedeno preko Paypal, Skrill ali z bančnim nakazilom.

3.

Kaj se prodaja?

Prinesite pristnost iz resničnega življenja in poiščite navdih v vašem lokalnem okolju!

Slike iz ulicih v vašem mestu, pomembnih znamenitosti in seveda fotografije ljudi, ki so najbolj prodajane kategorije na Mostphotos.

Družina in prijatelji tvorijo velik pomen na fotografijah in je lažje pridobiti dovoljenje za prodajo s Komercialna licenca od vaših dragih!

4.

Dovoljenja Slik

Uredniška licenca

Uredniške slike se lahko uporablja v povezanih z vsebino novic, kot so članki in blog posti in ne zahtevajo nobenih posebnih dovoljenj, npr od ljudi, ki so vidni na sliki. Pri iskanju slik na Mostphotos lahko enostavno filtrirate med uredniškimi in komercialnimi slikami.

Komercialne licence

Komercialne slike se lahko uporabljajo tudi pri oglaševanju in trženju in so zato bolj v povpraševanju. Te zahtevajo posebno dovoljenje, ki se imenuje model in lastnina za javnost, če so vidne na sliki ljudje in / ali zasebni prostori, logotipi ali avtorsko oblikovni elementi in umetniška dela.

To so primeri fotografij, ki zahtevajo posebna dovoljenja

Fotografija pri katerih je mogoče identificirati osebo

Če je mogoče identificirati osebo na fotografiji, boste potrebovali dovoljenje od te osebe za prodatjo slike za komercialne namene. Prosimo, upoštevajte, da se lahko ljudje prepozna, tudi če je fotografija posneta od zadaj.

Ljudje v profilu, s prepoznavno tetovažo

Tetovaže ali druge zelo razpoznavne značilnosti lahko omogočajo identifikacijo osebe tudi brez obraza vidnega na fotografiji.

Uradi, ki so v zasebni lasti

Fotografija, posneta pri nekom doma ali v zasebnem prostoru, kot pisarni zahteva dovoljenje lastnika.

To so primeri fotografij, ki ne zahtevajo posebnih dovoljenj

Fotografije, kjer ni mogoče določiti osebe

`V "momentu", kjer je ujeta oseba, ki slika ni mogoče identificirati osebo na fotografiji, ni potrebno dovoljenje ali pogodba za prodajo te fotografije s komercialno licenco.

Fotografije, ki izrecno ne prikazujejo model

Ta slika prikazuje priljubljen šport, vendar ne vsebuje nobenih ljudi. Zato se lahko prodajajo s komercialno licenco z nobenimi posebnimi dovoljenji.

Fotografije, ki vsebujejo ustvarjalne kote in kompozicijo

Z uporabo pametnega kota ni mogoče identificirati kupeca in fotografija ne zahteva licenčnega modela .

Kako delati z Model and Property releases

Prosite za dovoljenje

Pri fotografiranju portretne fotografije vašega prijatelja v stanovanju - od njih zahtevajte, da podpiše sporazum, tako da lahko prodajajo fotografije komercialno!

Podpišite sporazum

S podpisom pogodbe z modelom / lastnika boste zagotovili, da ne bo nobenih pravnih posledic. Mostphotos sprejema različne vrste modelov / lastnine za javnost, vendar pa lahko uporabite tudi svojo lastno različico.

Objavite fotografije

Ko imate pogodbo lahko prodajte slike s komercialno licenco! Poskrbite, da shranite soglasje, tako da ga lahko zagotovite, če ga zahteva kupec.